Produktoversikt
 
Modwright forsterkere og elektronikk
Amerikansk bedrift som ble startet av Dan Wright i år 2000. Selskapet drev i starten med modifikasjoner av cd-spillere fra Oppo og Sony, men har i dag et komplett sortiment med forsterkere og digitale produkter.
Til produktsiden
 

German Physiks forsterkere
German Physiks er en tysk produsent som er mest kjent for deres rundtstrålende høyttalere, men de har nå utviklet sin egen forsterkerserie. Her får du produkter som ligger ligger helt i verdenstoppen med utrolige spesifikasjoner, og alt er laget i Tyskland.
Til produktsiden
 

COS digitale produkter
COS er et Taiwansk firma som ble startet i 2014 av 3 ingeniører, og har på kort tid skapt seg et navn internasjonalt ved å lage digitale konvertere som inneholder en rekke proprietær teknologi, og som lydmessig må sies å være særdeles imponerende. Ta gjerne kontakt for en demonstrasjon - vi tror du vil like hva du hører :)
Til produktsiden
 

Modwright digitale produkter
Modwright har mange års bakgrunn med å modifisere eksisterende cd-spillere fra Oppo, Logitech og Sony, og de har nå lansert sin første referanse d/a konverter ved navn Elysè. Denne benytter rør i strøm- og utgangsdel, og har mulighet til å avspille formater opptil 24/192kHz.
Til produktsiden

German Physiks høyttalere
Høyttalerne fra German Physiks benytter et patentert rundtstrålende element som kalles for DDD, og som tar for seg hovedparten av frekvensområdet. Her får du overlegen oppløsning, maksimal sweetspot, og en særdeles dyb og kontrollert bass. Den rimeligste modellen spiller tilnærmet like oppløst som den dyreste, og forskjellen oppover i pris går i hovedsak på størrelse og kraft i lydbildet.
Til produktsiden
 

Soltanus Acoustics
Soltanus Acoustics holder til i Subotica i Serbia, et sted som er kjent for sin fantastiske arkitektur. Bedriftens sjef designer er Zoltan Mikovity ,og han startet firmaet i 2012 på bakgrunn av hans arbeid med elektrostatiske høyttalere i over 25 år.
Til produktsiden
 

Erzetich hodetelefoner og forsterkere
Erzetich Audio holder hus i Šempeter pri Gorici i Slovenia, og her finner du en lokal bedrift som har spesialisert seg på håndlagede hodetelefoner og tilpassede forsterkere. Innmat og design avslører nokså fort at dette ikke OEM varer fra Kina, men produkter som er laget med ekte kjærlighet for god lyd. Les mer om Erzetich her
Til produktsiden
 

Modwright Instruments
Dan Wright har kommmet langt siden 2001, og selskapet er i stadig vekst og har nå et imponerende produktsortiment. "Modification done right" har også kastet seg på head-fi bølgen, og har laget to hodetelefonforsterkere som er like musikalske som deres øvrige produkter. HA-300 er vel egentlig en integrert forsterker, men den blir markedsført som en hodetelefonforsterker.
Til produktsiden
 

Soundstring kabler
Soundstring Cables Technologies ble stiftet i 2001, og her får du no-nonsense kabler som er helt fri for voodoo og andre merkverdigheter som tydeligvis finnes i en rekke kabler. Soundstring benytter 99,9% rent kobber, forskjellige tykkelse på lederne for optimal signaloverføring av ulike frekvenser, god skjerming, antistatisk beskyttelse og plugger som ikke inneholder materialer som er negative for lyden.
Til produktsiden
 

Vibrapod dempeføtter
Vibrapod føtter kan brukes under alle typer komponenter, og gevinsten er bedre definisjon, dynamikk og tydeligere gjengivelse av detaljer i lydbildet. Vibrapod har fått utallige gode tester og er bl.a. et sterkt anbefalt produkt fra anerkjente magasiner som Stereophile, The Absolute Sound, SoundStage og mange flere.
Til produktsiden