Høium HiFi
 
Produkter Brukt/Demo Om Høium Hifi Kontakt oss Forside
Online butikk   Se handlevogn  
Du er her:  Forside  »  Produkter Onsdag, 20. Februar, 2019
 
  Våre merker
 
COS digital
Modwright Digital
Modwright forsterkere
German Physiks høyttalere
Soundstring kabler
Vibrapod dempeføtter
 
     
  Logg inn / Registrer ny bruker
 
 
 
Husk meg
Glemt passord?
Registrer deg som bruker
 
   
  Motta våre nyhetsbrev
 
 
 Generelle nyheter
 Brukt/demo oppdateringer
Legg meg til listen
Fjern meg fra listen
 
     
  Åpningstider
 
 
Åpningstider pr. telefon  
 

Man-Fre fra kl. 10-17.
Lørdag fra kl. 12-15.

 
     
Besøk kun etter avtale  
  Hvis du ønsker å komme på besøk er det fint om du ringer og avtaler tid på forhånd.  
     
Email "hele døgnet"  
  Send gjerne en email hvis du har spørsmål, og vi vil ta kontakt med deg innen kort tid.   
 
     
  Kjøp nå, betal senere
 
 
Vi kan tilby finansiering  
  Du kan få opptil kr. 75.000 og inntil 9 mnd. utsettelse med Cresco Access - gjelder både ved kjøp av nytt eller brukt utstyr.

 
 
     
     
 
 
   
   
Produktoversikt
 
COS digitale produkter
COS er et Taiwansk firma som ble startet i 2014 av 3 ingeniører, og har på kort tid skapt seg et navn internasjonalt ved å lage digitale konvertere som inneholder mye propetiær teknologi, og som lydmessig må sies å være særdeles imponerende i forhold til konkurrerende merker som koster langt mer.
Til produktsiden

Modwright digitale produkter
Modwright har mange års bakgrunn med å modifisere eksisterende cd-spillere fra Oppo, Logitech og Sony, og de har nå lansert sin første referanse d/a konverter ved navn Elysè. Denne benytter rør i strøm- og utgangsdel, og har mulighet til å avspille formater opptil 24/192kHz.
Til produktsiden

Modwright forsterkere og elektronikk
Amerikansk bedrift som ble startet av Dan Wright i år 2000. Selskapet drev i starten med modifikasjoner av eksisterende digital produkter, men har i dag et komplett sortiment med forsterkere. Alle produktene er laget for å spille musikk, og her finner du ingen hard analytisk lyd, og Dan har virkelig gitt ny mening til begrepet pris vs. ytelse. Alle forsterkerne benytter et egenutviklet kretsløp, og Modwright lager også sine egne kondensatorer som er mye av årsaken til den utrolige lyden.
Til produktsiden

German Physiks høyttalere
Høyttalerne fra German Physiks benytter patenterte rundtstrålende elementer som tar for seg hovedparten av frekvensområdet. Her får du en overlegen oppløsning, maksimal sweetspot, og en særdeles dyb og kontrollert bass. Her får du en lydkvalitet uten sidestykke, og den minste modellen spiller like oppløst som den dyreste, og forskjellen oppover i pris går kun på størrelsen i lydbildet.
Til produktsiden

Soundstring kabler
Soundstring Cables Technologies ble stiftet i 2001 med hjelp av Superior Insulated Wire Corporation og Lion Cords Division of Astrophonic Corporation of Americato, som begge er amerikanske kabelselskap som har vært på markedet helt siden 1940-tallet. Det ligger over 125 års erfaring bak Soundstring sine patenterte løsninger som benyttes i alle deres kabler.
Til produktsiden

Vibrapod dempeføtter
Vibrapod føtter kan brukes under alle typer komponenter, og gevinsten er bedre definisjon, dynamikk og tydeligere gjengivelse av detaljer i lydbildet. Vibrapod har fått utallige gode tester og er bl.a. et sterkt anbefalt produkt fra anerkjente magasiner som Stereophile, The Absolute Sound, SoundStage og mange flere. Norske Fidelity ga også Vibrapod full score, og dette er et underlag som virkelig fungerer.
Til produktsiden
 


  Copyright © 1995-2019, Høium Data & Hifi AS, 3300 Hokksund, Tlf: 91316683, Email:  

Hoium.no is a Custom Development by Christos Teriakis - All Rights Reserved