Velkommen til Høium Hi-Fi Online Butikk

Vi fører enkelte produkter som er lagervare og som du kan kjøpe direkte i vår online butikk. Andre produkter er enten bestillingsvare eller såpass kostbare at vi påregner det som normalt at du som kunde ønsker å opprette kontakt før evnt. kjøp. Hvis det skulle forekomme at produkter i vår online løsning ikke er på lager kan du velge å få dine penger tilbakebetalt.  

 

 

 
Bacillus forsterker
Kjøp her


Bacillus Tilia forsterker
Kjøp her


COS D1 d/a konverter
Kjøp her


Deimos forsterker
Kjøp her


Elyse d/a konverter
Elyse er en rør d/a konverter med RCA, BNC, XLR og asynkron USB inngang. Den kan avspille formater helt opptil 24/192kHz, men er også klargjort for fremtidig oppgradering til DSD. Lyden fra Elyse er utrolig tredimensjonal og luftig, og i kjent Modwright stil finner du ingen "skarpe kanter", men et stort lydbilde med kraftig bass, en svært organisk mellomtone og en krystallklar diskant.
Kjøp her


KWI-200 integrert forsterker
KWI 200 er en integrert forsterker på hele 2x200 watt i 8ohm, og ytelsen dobles i 4ohm. Den har en stor strømforsyning på hele 1,5kva, og det benyttes samme kretsløp som i øvrige Modwright forsterkere. KWI 200 benytter en overlegen digital-styrt analog volumkontroll, og den kan også leveres med innebygget riaa-trinn og d/a konverter med bl.a. asynkron USB tilkobling. KWI 200 låter helt fantastisk, og er kanske det mest komplette produktet fra Modwright så langt.
Kjøp her


Mania hodetelefoner
Kjøp her


Perfidus forsterker
Kjøp her


Phobos hodetelefoner
Kjøp her


Vibrapod dempeføtter
Vibrapod føtter kan brukes under alle typer komponenter, og gevinsten er bedre definisjon, dynamikk og tydeligere gjengivelse av detaljer i lydbildet. Du kan kombinere Vibrapod med Vibracone, og du oppn�r da maksimal vibrasjonsdemping fra dine produkter. Vibrapod egner seg ogs� godt under h�yttalere, og dette hindrer bass som flyter rundt p� gulvet.
Kjøp her